Asociatia "ARTĂ, TRADIŢIE, CULTURĂ"

Bun venit pe pagina noastră !

duminică, 12 iunie 2011

Infiintarea Asociaţiei ,, Artă, Tradiţie, Cultură"

Pe data de 1 iunie 2011 a luat natere Asociaţia ,,Artă, Tradiţie, Cultură" , coordonată de artistul plastic Viorica Ghenghea , profesoara de limba romana Mioara Popa si domnul instructor coregraf Gudulea Aurel, oameni de cultura ce au reusit sa puna pe picioare un proiect mult asteptat de barladeni.
Asociaţia promoveaza persoane cu reale aptitudini artistice, talente native din toate domeniile de activitate incepant de la artă, tradiţie, cultură, stiinţă, sport ect. , pentru a promova aceste persoane si scoase in evidenta valorile acestora.

Un comentariu:

  1. Este ţara în care talentele oamenilor constituie marea bogăţie răspândită cu mărinimie de divinitate. Promovarea lor este o datorie nobilă şi anevoioasă pentru voi, idealiştii locului, cât timp , cei lipsiţi de aceste nobile însuşiri, stăpânitori în compensaţie ale resurselor şi posibilităţilor materiale rămân indiferenţi, sau se concentrează să minimalizeze importanţa actului de creaţie ignorându-l,ori exploatându-l în interes propriu, meschin şi imediat, privindu-l ca pe resursă ce poate aduce profit, acest comportament fiind singurul prin care se pot face remarcaţi. Este o perioadă greu de suportat de cei ce nu se pot înclina spre a cerşi recunoaşterea şi nu pot accepta umilinţa. Tocmai de aceea asocierea în scopul medierii şi promovării celor ce merită să fie cunoscuţi, care altfel ar pâlpâi nevăzut şi neştiut, este o întreprindere curajoasă, nobilă şi extrem de solicitantă. Succesul ţine de tenacitatea cu care veţi acţiona, de coeziunea echipei şi de ce nu, de şansă.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate